Transferitis houdt Neymar ook nog tegen Toulouse uit PSG-selectie

  Neymar zal nog even langs de kant moeten toekijken.

  Voetballer Neymar is na een hele week training bij PSG speelklaar, maar trainer Thomas Tuchel houdt hem toch uit zijn kern voor de match vanavond tegen Toulouse. Over de reden is PSG duidelijk.

  Neymar ontbrak in de eerste twee competitiematchen van PSG omwille van wederzijdse spanningen. De afgelopen dagen waren er in Frankrijk geruchten dat de club en zijn vedette naar elkaar toegroeiden. Het lijkt niet langer uitgesloten dat Neymar toch opnieuw het shirt van PSG zal aantrekken (als er geen transfer komt).

   

  Bovendien trainde Neymar de afgelopen week vlot mee met zijn teammaats na de enkelblessure die hem achtervolgt sinds de Copa America. Daarom werd uitgekeken naar de selectie voor de thuismatch tegen Toulouse. Die werd zondagmiddag bekendgemaakt. 

   

  De sportieve directie van PSG heeft ondertussen de knoop doorgehakt. Ze houdt Neymar aan de kant tot er duidelijkheid is over een mogelijke transfer. "Neymar is speelklaar, maar kan pas opnieuw in de selectie opgenomen worden als er duidelijkheid is omtrent zijn toekomst", bekende PSG-coach Thomas Tuchel eerder al.

   

  Tegen Toulouse kan de Duitse trainer eveneens geen beroep doen op Julian Draxler, Ander Herrera, Thilo Kehrer en Layvin Kurzawa. Zij zijn onbeschikbaar door blessures.