Kirsten Flipkens wordt opgevist als lucky loser op US Open

  Kirsten Flipkens strandde in de 3e kwalificatieronde van de US Open.

  Kirsten Flipkens strandde in de 3e kwalificatieronde van de US Open.

  Goed nieuws voor Kirsten Flipkens: de Belgische heeft toch een plaatsje gekregen op de hoofdtabel van de US Open. Flipkens werd opgevist als lucky loser.

  Kirsten Flipkens (WTA-109) sneuvelde in de 3e kwalificatieronde van de US Open. Uitgerekend Flipkens' dubbelpartner Johanna Larsson hield haar van een plaats op de hoofdtabel. Maar na het forfait van Mona Barthel is Flipkens nu opgevist als lucky loser. Maandag mag ze het in de 1e ronde opnemen tegen Lesia Tsoerenko (WTA-40).

   

  Voor Flipkens betekent dat ook dat er voorlopig toch nog geen einde komt aan een mooie reeks. Het is immers al van 2012 geleden dat ze er niet bij was in de eerste ronde van het enkelspel op een grandslamtoernooi.