Polsblessure houdt finaliste van Roland Garros weg van US Open

  Marketa Vondrousova

  Marketa Vondrousova

  Marketa Vondrousova heeft zich afgemeld voor de US Open. De verliezende finaliste van Roland Garros heeft te veel last van een blessure aan haar pols.

  Marketa Vondrousova (WTA-17) sukkelt al een tijdje met haar pols. Na Wimbledon nam de 20-jarige Tsjechische rust om de blessure te laten genezen, maar tijdens de voorbereidingen op het laatste grandslamtoernooi van het jaar keerde de pijn al snel weer terug.

   

  "Tijdens mijn tweede training hier in New York werd mijn pols weer dik en pijnlijk", schrijft de Tsjechische op Instagram. "Om tegen de beste tennissters te spelen op een grandslamtoernooi, moet ik 100 procent fit zijn. En helaas ben ik dat niet. Ik ga terug naar huis om met mijn doktoren te praten over de toekomst."