Vos pakt 2e dagzege op een rij in Noorwegen na duel met Rivera

  Marianne Vos wint een tweede rit in Noorwegen.

  Marianne Vos heeft voor de tweede dag op rij gewonnen in de Ladies Tour of Norway. De Nederlandse renster van CCC-Liv klopte in een sprintje met twee de Amerikaanse Coryn Rivera. Vos blijft uiteraard ook leidster.

  Het was een eenzame vluchter die haar kans waagde in de 3e rit in Noorwegen. Shannon Malseed deed het niet slecht alleen en pakte een bonus van 6 minuten, maar tegen het peloton was ze niet opgewassen. Op meer dan 10 kilometer van de finish werd ze gegrepen.

   

  Marianne Vos rook haar kans op de voorlaatste helling van de dag en kreeg alleen Rivera mee in haar wiel. In een duel met twee bergop was Vos duidelijk de sterkste. Ze had aan de finish enkele fietslengtes voorsprong.

   

  Vos was ook gisteren al de beste en is nu steviger leider. Ze lijkt zo goed op weg naar haar 3e eindzege in Noorwegen op een rij.

  De uitslag van de derde rit