"Custovic zal ook op Cercle Brugge gewoon op de bank zitten"

  Adnan Custovic

  Adnan Custovic hield Waasland-Beveren vorig seizoen in de hoogste klasse.

  Waasland-Beveren heeft met 1 op 12 zijn start van de competitie gemist. Hier en daar kon je al horen dat de job van trainer Adnan Custovic op de tocht zou staan, maar voorzitter Dirk Huyck ontkent dat met klem.

  Waasland-Beveren ging afgelopen weekend met de billen bloot tegen kampioen Racing Genk. Hierdoor staat enkel Cercle Brugge (met 0 punten) nog onder de Waaslanders in het klassement. Toch predikt voorzitter Dirk Huyck rust.

   

  "Er was helemaal geen crisisvergadering over de positie van Custovic. We hebben wel met hem de match geëvalueerd, maar dat doen we elke week", zegt Huyck aan Sporza.

   

  "We gaan dus sowieso verder met Adnan, hij wordt zeker niet ontslagen. Ook tegen Cercle zit hij gewoon op de bank. We hebben geen ultimatum of andere eisen gesteld, daar doen we niet aan mee. Al steken we ook niet onder stoelen of banken dat de match van komend weekend heel belangrijk is voor ons."

  Verslag van Waasland-Beveren-Genk (0-4)