VIDEO: Vanderhaeghe door het lint, terwijl D'Haene op weg is naar pareltje

  Vanderhaeghe

  Yves Vanderhaeghe kan de actie van Kristof D'Haene maar matig smaken. Nu nog niet.

  Kristof D'Haene scoorde een prachtig doelpunt tegen Anderlecht. Kortrijk-trainer Yves Vanderhaeghe zag het niet gebeuren, want hij wond zich op dat moment te veel op over de - in zijn ogen - onbezonnen actie van D'Haene.

  Kristof D'Haene werd in Extra Time met de beelden van zijn doelpunt geconfronteerd en dan vooral met de reactie van zijn trainer Yves Vanderhaeghe. Die windt zich aan de zijlijn onmetelijk op wanneer D'Haene zijn actie inzet. "Dit is het beeld van het seizoen", vindt Filip Joos. "Ik denk dat hij het niet eens gezien heeft", kan D'Haene er smakelijk om lachen.

  Bekijk de fase, met commentaar van D'Haene en het panel van Extra Time

  Uitgebreidere versie