Sarri mist mogelijk Italiaanse competitiestart door longontsteking

  Maurizio Sarri dreigt zijn eerste match als coach van Juventus te moeten missen. De 60-jarige Italiaan was afgelopen weekend al afwezig op de oefenmatch tegen Triestina. Toen dachten ze aan een griepje, maar nu blijkt Sarri een longontsteking te hebben.

  Maurizio Sarri sukkelde al een paar dagen met een griepje. Toen hij ook verstek moest laten gaan voor de maandagtraining bij Juventus liet hij zich verder onderzoeken. Uit die tests blijkt dat de trainer met een longontsteking sukkelt.

   

  Sarri, overigens een verstokte roker, is momenteel in behandeling, maar het is twijfelachtig of hij tijdig fit zal geraken voor de openingsmatch van Juventus voor het nieuwe seizoen, zaterdag op het veld van Parma.

   

  Sarri maakte deze zomer de overstap van Chelsea naar Juventus, waar hij de succesvolle Allegri opvolgt.