Vormer: "Als wij ons spel spelen, kunnen we Linz pakken"

  De kapitein van blauw-zwart is op zijn hoede voor Linz: "Die gasten kunnen aardig ballen, hoor."

  Morgen is het do or die voor Club Brugge in de Champions League. De Belgische vicekampioen strijdt in Linz tegen de Oostenrijkse vicekampioen voor een plaats op het Kampioenenbal. Ruud Vormer gelooft in de kansen van Club, maar is op zijn hoede: "Die gasten kunnen aardig ballen, hoor." 

  "Dit wordt een belangrijke uitwedstrijd. We gaan proberen om in Linz een goed resultaat neer te zetten en ik denk dat het er ook inzit. Het is wel een goede tegenstander. Ze hebben Basel uitgeschakeld, dus we mogen hen zeker niet onderschatten", opent Vormer voor het vertrek naar Oostenrijk.

   

  "Ik vind het lekker dat we thuis eindigen, zodat we het hopelijk voor eigen volk kunnen afmaken. Maar het begint uiteraard met een goed resultaat in Linz."

   

  Kan de Nederlandse middenvelder dan ook tevreden zijn met een gelijkspel? "Een 0-0 kan, maar ik scoor wel liever in een uitwedstrijd. Als wij ons spel spelen, dan moeten we Linz kunnen pakken. Vanavond gaan we de beelden nog eens bekijken en daarna focussen we vol op morgen."

  "Gisteren hebben we beelden van Linz gezien en die gasten kunnen aardig ballen. Voor Linz schijnt het de match van de eeuw te zijn, las ik vanmorgen" 

  Ruud Vormer

  Na Kiev lijkt Club Brugge de moeilijkste horde genomen te hebben, is dat zo? "Neen. Het is een normale redenering want je hebt het over Kiev, maar Linz is collectief een goed team. Niet te onderschatten. Gisteren hebben we al beelden van hen gezien en die gasten kunnen aardig ballen. Voor Linz schijnt het de match van de eeuw te zijn, las ik vanmorgen", besluit de Brugse kapitein. 

   

  Morgenavond trappen Club Brugge en Linz hun laatste voorrondewedstrijd af om 21u. Blauw-zwart mist Brandon Mechele door een blessure, maar recupereert met Simon Deli wel een andere verdediger.  

  De babbel van Tom Boudeweel met Ruud Vormer: