Wint Messi of Ibrahimovic de Puskas Award?

  Gaat Ibrahimovic met de trofee aan de haal?

  De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de 10 kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt dat in een seizoen gemaakt is. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden.

  Supporters kunnen stemmen tot 1 september middernacht. De top 3 van die stemming wordt voorgelegd aan een panel van FIFA Legends, die zullen beslissen welk doelpunt wint.

   

  Naast Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic bestaat het kransje kanshebbers uit Matheus Cunha (RB Leipzig), Juan Fernando Quintero (River Plate), Ajara Nchou (Kameroen), Fabio Quagliarella (Sampdoria), Amy Rodriguez (Utah Royals), Billie Simpson (Cliftonville Ladies), Andros Townsend (Crystal Palace) en Daniel Zsori (Debrecen).

   

  Vorig jaar kreeg de Egyptenaar Mohamed Salah (Liverpool) de prijs voor zijn doelpunt in de stadsderby tegen Everton.

   

  Bekijk hier de genomineerden.