"El Tarangu", de ontknoping: ging Van Impe eten met Fuente of een bedrieger?

  Dit is de finale van de podcast El Tarangu. Mirke, Nele en Siona gaan in Benidorm op zoek naar de man die José Manuel Fuente beweert te zijn. Vinden zij hem en zal hij hen eindelijk een antwoord kunnen geven?

  In 2003 sprak Lucien Van Impe af met een man die zei dat hij José Manuel Fuente was, de overleden ex-renner. Meer dan 15 jaar later gaat het audiocollectief SCHIK op zoek naar wat er die avond is gebeurd. 5 afleveringen lang zaten ze Fuente, of de man die hem Fuente beweert te zijn, op de hielen. Nu is er de ontknoping.

  Luister naar de slotaflevering

  (Her)beluister de vorige afleveringen

  De 6-delige podcast El Tarangu is te beluisteren via:

  • vpro.nl
  • Apple Podcast
  • Stitcher


   El Tarangu is een serie van AudioCollectief SCHIK en een coproductie van de VPRO, NPO Radio 1, OpenVRT en Sporza. De serie is tot stand gekomen met steun van het NPO-fonds, deBuren en het Pascal Decroosfonds.