Batshuayi moet opdraven bij de beloften en scoort met subtiele stift

  Michy Batshuayi.

  Michy Batshuayi (25) ligt niet in de bovenste schuif van Chelsea-coach Frank Lampard. De Rode Duivel is pas derde spits in de pikorde en moest vanavond met de beloften aan de bak. Tegen Liverpool scoorde hij twee keer in de 3-0-zege.

  Frank Lampard koos de voorbije matchen voor Olivier Giroud en Tammy Abraham in de spits bij Chelsea. Michy Batshuayi moest zondag tegen Leicester zelfs postvatten in de tribunes en moest maandagavond dan ook minuten maken bij de beloften.

   

  Onder het oog van Lampard deed Batshuayi wat er van hem verwacht wordt: scoren. Dat deed de Rode Duivel overigens twee keer. Chelsea won met 3-0. "Goed voor het vertrouwen", knipoogde Batshuayi na de match op Twitter.

  De 1-0 van Batshuayi:

  De 2-0 van Batshuayi:

  "Let's gooo", tweet Batshuayi