Tuchel: "Als ik aan een sterk PSG denk, dan denk ik ook aan Neymar"

  Neymar

  Neymar zou graag willen terugkeren naar Spanje.

  PSG-coach Thomas Tuchel heeft laten weten dat Neymar ook dit weekend niet in de kern zit voor de match tegen Rennes. In de toekomst wil de Duitser wel nog een beroep kunnen doen op zijn sterspeler, ook al stuurt die duidelijk op een vertrek aan.

  In de openingsmatch in de Ligue 1 kreeg Neymar de volle laag van de fans van PSG. Zij zijn de grillen van de Braziliaan spuugzat. Zijn trainer Thomas Tuchel reageert iets evenwichtiger.

   

  "Ik weet niet of Neymar na deze transferperiode nog bij ons zal zijn. Er zijn op dit moment geen opties voor hem om de club te verlaten. Als er voor het einde van de maand geen oplossing komt, blijft hij gewoon bij ons. Hij heeft nog een contract voor 3 jaar."

   

  "Voor de rest blijft onze relatie hetzelfde", gaat Tuchel voort. "Als ik aan onze sterke ploeg denk, dan denk ik daarbij ook aan Neymar."

   

  Toch zal de aanvaller morgen niet in actie komen voor PSG tegen Rennes. Neymar sukkelt al sinds mei met een enkelblessure. "Hij heeft nog niet kunnen trainen. Het is nog te vroeg voor hem. Volgende week zal hij wel weer kunnen meetrainen."

  PSG-fans zijn Neymar beu (uit Extra Time)