• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lukaku prikt terug naar Italiaanse pers: "Not bad for a fat boy"

  Romelu Lukaku op Instagram.

  Romelu Lukaku (26) is nog maar een tiental dagen aan de slag bij Inter, maar de Rode Duivel heeft intussen ook al de Italiaanse media leren kennen. Op Instagram repliceerde Lukaku op een verhaal in een Italiaanse krant, die schreef dat de spits enkele overtollige kilootjes meesleurt.  

  De Italiaanse krant Corriere dello Sport beweert vandaag dat Romelu Lukaku moet vermageren van Inter. Lukaku zou op 104 kilogram afgeklokt hebben en zou zijn gewicht moeten terugbrengen tot 100 kilogram.

   

  Op Instagram kaatste Lukaku alvast de bal terug. De Rode Duivel fotografeerde zijn torso met bijschrift "Not bad for a fat boy". Inter begint op 26 augustus aan het seizoen tegen Lecce. 

  Romelu Lukaku was vandaag actief op Instagram: