Zidane draait zijn kar (een beetje): "Ik reken toch op Bale"

  Krijgt Gareth Bale speelkansen tegen Celta komend weekend?

  De voorbije weken duwde Real-coach Zinédine Zidane Gareth Bale nogal opzichtig naar de uitgang, maar nu er geen interesse in de (dure) Welshman lijkt te zijn, verandert Zidane het geweer van schouder.

  Zinédine Zidane stak tijdens de voorbereiding niet onder stoelen of banken dat hij niet meer op Gareth Bale rekende voor het komende seizoen. "Het leek er inderdaad op dat hij zou vertrekken", zegt de trainer op de persconferentie voor de competitiestart over deze episode. "Maar soms verandert de dynamiek."

   

  "Zoals de kaarten nu liggen, reken ik op hem, zoals ik op alle andere spelers reken. Hij is een belangrijke speler en heeft zijn plaats hier. Ik hoop dat mijn spelers het mij zo moeilijk mogelijk maken om het team te kunnen samenstellen."

   

  Ook James Rodriguez, terug van een tweejarige uitleenbeurt aan Bayern, komt plots weer in the picture bij Zidane. "Hij is in vorm en ik ben blij dat hij erbij is." Of er dan geen spelers meer bijkomen tot het einde van de transfermarkt? "Ik ben blij met mijn huidige groep", blijft de Fransman wat op de vlakte. "Ik heb de beste spelers, twijfel daar maar niet aan."

  Bale is een belangrijke speler en hij heeft zijn plaats hier.

  Zinédine Zidane