Nog geen minuut gespeeld, maar Tite rekent op Neymar voor oefenduels

  Neymar miste de Copa America in eigen land.

  De Braziliaanse bondscoach Tite heeft in zijn selectie voor de oefenduels tegen Colombia en Peru opnieuw een plaats voor Neymar. De vedette van (voorlopig nog) PSG is er opnieuw bij na een blessure, die hem weghield van de Copa America in eigen land.

  Neymar miste de Copa America door een enkelblessure en kwam sindsdien bij zijn club PSG niet meer in actie. Hij viel ondertussen volledig uit de gratie bij de supporters van de Franse topclub en lijkt dichtbij een terugkeer naar Spanje te staan. FC Barcelona, zijn ex-club, en Real Madrid worden genoemd, maar van een transfer is nog geen sprake.

   

  De Braziliaanse superster speelde nog geen minuut dit seizoen, maar toch rekent bondscoach Tite op hem voor de oefeninterlands van Brazilië tegen Colombia (07/09) en Peru (11/09).

   

  Doelman Alisson Becker ontbreekt in de selectie door een blessure, voor Willian, Fernandinho en Gabriel Jesus heeft Tite geen plaats. Real-aanvaller Vinicius Jr. is er wel bij. Hij kan debuteren voor de Goddelijke Kanaries.

  De 23 namen op een rij: