Valt nu ook doelman Adrian uit? "Fan blesseerde hem tijdens viering"

  Na eerste doelman Alisson dreigt Liverpool nu ook zijn tweede doelman Adrian te verliezen met een blessure. In het feestgedruis na de Europese Supercup kreeg Adrian per ongeluk een trap van een uitglijdende supporter.

  Het zijn bizarre dagen voor de Spaanse doelman Adrian. Eerst dacht hij geen nieuwe club te vinden, dan wordt hij toch opgevist door Liverpool en uiteindelijk staat hij door de blessure van Alisson plots tussen de palen in de Europese Supercup, waar hij zich met een redding in de penaltyreeks tot held ontpopte.

   

  Maar Adrian lijkt die heldenrol te moeten betalen met een blessure. "Een enthousiaste fan sprong over iets, gleed uit en trapte zo op de enkel van Adrian", vertelt Liverpool-coach Klopp op de persconferentie voor de match tegen Southampton. "Die enkel is nu gezwollen, we moeten kijken of hij zal kunnen spelen."

   

  Liverpool heeft zo plots een keepersprobleem, want na het vertrek van Simon Mignolet naar Club Brugge zit de club plots wat dun in de doublures voor Alisson. De 35-jarige Andy Lonergan en 20-jarige Caoimhin Kelleher zouden komend weekend wel eens hun debuut kunnen maken voor de CL-winnaar.

  De beelden met de aanstormende fan