Leonardo: "We zijn geen stap dichter bij transfer van Neymar"

  Neymar

  Krijgen we Neymar nog te zien in het shirt van PSG?

  Leonardo, de sportief directeur van PSG, heeft zich nog een keer uitgesproken over een mogelijke transfer van Neymar. "Je mag niet vergeten dat hij nog een contract van 3 jaar heeft", zegt de Braziliaan.

  Twee dagen geleden heeft Leonardo een delegatie van Barcelona ontvangen om te onderhandelen over een transfer van Neymar. "Maar we zijn geen stap dichter bij een transfer", beweert Leonardo nu. "Neymar is een speler van PSG en je mag niet vergeten dat hij hier nog een contract heeft voor 3 jaar."

   

  Neymar wordt in verband gebracht met Barcelona, maar de trainer van Barcelona wil niets zeggen over de eventuele komst van de Braziliaan. "Neymar is eigendom van PSG", zegt Ernesto Valverde. "Ik weet niet wat er zal gebeuren, maar ik kan over dit onderwerp niets zeggen."

   

  Bij een groot deel van de fans van PSG lijkt Neymar het verkorven te hebben. "Hij heeft fouten gemaakt", geeft Leonardo toe. "Ik kende die fouten niet, maar de laatste dagen heb ik veel bijgeleerd. Maar ik ben er ook van overtuigd dat Neymar een goeie inborst heeft. En op het veld is hij een buitengewone speler."