IN BEELD: Salah en zijn collega's bezorgen jongens met handicap fantastische dag

  Deze jongen beleeft de dag van zijn leven met Mo Salah.

  Voor de Europese Supercup hebben spelers van Liverpool en Chelsea even tijd gemaakt om een balletje te trappen met Turkse jongens. Kinderen met een lichamelijke handicap mochten in het stadion van Besiktas even voetballen met Mo Salah en zijn collega's. Ze straalden van geluk.

  Mo Salah groet een jongen zonder benen. Hij glimt van trots.

  Het duurt niet lang of de twee passen naar mekaar.

  De jongen is een kei in koppen.

  Daarna gaat hij op de foto met Liverpool-coach Jürgen Klopp.

  Vanavond kijken Champions League-winnaar Liverpool en Europa League-winnaar Chelsea mekaar inb de ogen in de Europese Supercup. U kunt de wedstrijd rechtstreeks volgen in onze apps en op de Sporza-website.