Ga naar de inhoud

Lukaku kent verschil tussen Engeland en Italië: "Hier wordt écht hard gewerkt"

 wo 14 augustus 2019 14:33

Romelu Lukaku heeft het naar zijn zin in Milaan, zoveel is duidelijk. Vorige week kwam de langverwachte overgang van Manchester United naar Inter Milaan tot stand. Maar de spits van de Rode Duivels moet er hard werken.

Het voetbalplatform Otro gooide een kort gesprekje met Lukaku in Milaan online over zijn eerste dagen in Italië. De bonkige spits was blij dat hij even in de zetel kon gaan zitten.

 

Op de vraag hoe het ging op training, moest hij al even blazen met zijn handen voor zijn gezicht. "Het is zwaar. Het is anders: in Engeland wordt hard gewerkt, maar hier wordt écht hard gewerkt."

 

 Het ging ook even over de aanpassing van de aanvaller aan de stad: "Het is een leuke stad, maar dat is niet zo belangrijk voor mij. Ik ben niet naar hier gekomen om te leven, maar om te proberen het team te helpen om iets te bereiken."

 

Op de vraag naar wat hij zoal eet in Milaan, rolde het antwoord eruit met een grote lach: "Salade." Dat was toch ook even slikken, zo lijkt het...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.