Ga naar de inhoud

Deelname Fort Boyard kost Franse topverdediger job bij Marseille

 wo 14 augustus 2019 07:47
Adil Rami
Adil Rami schittert in Fort Boyard, maar niet meer in Marseille.

De Franse topclub Olympique Marseille heeft verdediger Adil Rami (33) op straat gezet. De reden? Hij had zonder toestemming deelgenomen aan het populaire tv-programma Fort Boyard.

Adil Rami bleef onlangs afwezig op training van Olympique Marseille. De oud-international van Frankrijk liet de club weten dat hij geblesseerd was, maar tegelijkertijd nam hij wel deel aan het spelprogramma Fort Boyard. "Een ernstige fout", oordeelde Marseille, dat hem prompt ontsloeg.

 

Rami speelde sinds 2017 voor Marseille, dat hem overnam van Sevilla. De centrale verdediger heeft ook een verleden bij onder meer Milan, Valencia en Rijsel. Hij heeft 36 caps achter zijn naam en maakte deel uit van de selectie die vorig jaar het WK won. Rami speelde wel geen minuut in Rusland en nam achteraf afscheid van de nationale ploeg.

"Een monster"

Het is niet de eerste keer dat Adil Rami het extrasportieve nieuws haalt. De Fransman had ook een relatie met Pamela Anderson. Achteraf noemde de Baywatchster Rami "een monster" op haar Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.