• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Ben Crabbé zet Roger Lambrecht in de bloemetjes

  Ben Crabbé en Roger Lambrecht

  Blokken-presentator Ben Crabbé bedankt Roger Lambrecht namens Sporting Lokeren.

  Lokeren heeft Roger Lambrecht (87) officieel bekroond met de titel van erevoorzitter. Hij kreeg er een bon voor het sterrenrestaurant Hof van Cleve bovenop.

  Na de verkoop van Lokeren aan voormalig spelersmakelaar Louis De Vries beloofde Roger Lambrecht dat hij zijn favoriete ploeg zou blijven aanmoedigen in het Daknamstadion. De voormalige voorzitter hield woord en daagde gisteren op voor de eerste thuismatch van het seizoen in eerste klasse B.

   

  Voor de wedstrijd tegen Lommel groette Lambrecht eerst de spelers. Daarna duwde zijn zoon Dirk hem het veld op in zijn rolstoel. "Zolang de gezondheid het toelaat, woon ik elke thuismatch bij. Dat spreekt voor zich", sprak Lambrecht.

   

  Ben Crabbé, Lambrecht is een Blokkenfan, bedankte hem namens Sporting Lokeren. De club bekroonde Lambrecht officieel met de titel van erevoorzitter. Hij kreeg er een bos bloemen en een bon voor het driesterrenrestaurant Hof van Cleve bovenop.

  VIDEO: Roger Lambrecht en Ben Crabbé

  VIDEO: Schouderklopje van doelman Davino Verhulst

  FOTO: Roger Lambrecht op het veld van Lokeren

  Doelman Davino Verhulst groet Roger Lambrecht.

  Dirk Lambrecht staat zijn vader bij.

  Roger Lambrecht heeft een speech voorbereid.

  Ben Crabbé zet Roger Lambrecht in de bloemetjes.

  Het verslag van Lokeren - Lommel: