Michel was een man op de foto. Wat deed hij daar? Luister naar aflevering 5 van El Tarangu

  Ging Lucien Van Impe mosselen eten met een oude concurrent die geacht werd dood te zijn? Of zit er een grappenmaker in het spel? Audiocollectief SCHIK gaat in 6 afleveringen op zoek naar de ware toedracht. De ontknoping nadert: deze week deel 5.

  In 2003 sprak Lucien af met een man die zei dat hij José Manuel Fuente was. Op de foto die toen genomen werd, stond ook een man waar niemand tot nu toe aandacht aan besteedde: Michel. Wat deed hij daar en wat was zijn rol die avond? Kent hij de man die beweert El Tarangu te zijn? Luister nu naar aflevering 5 van El Tarangu.

  Luister naar aflevering 5:

  Beluister de vorige afleveringen:

  De 6-delige podcast El Tarangu is te beluisteren via:

   

  El Tarangu is een serie van AudioCollectief SCHIK en een coproductie van de VPRO, NPO Radio 1, OpenVRT en Sporza. De serie is tot stand gekomen met steun van het NPO-fonds, deBuren en het Pascal Decroosfonds.