Jonge Red Hawks veroveren brons op EK baseball

  De nationale baseball-beloften pakken hun tweede EK-brons op een rij.

  Op het Europees Kampioenschap baseball in het Tsjechische Praag hebben onze nationale beloften Frankrijk in de kleine finale geklopt met 2-0. Het is voor de jonge Red Hawks het tweede EK-brons op een rij. 

  In Tsjechië vond afgelopen week het EK baseball voor beloften plaats. Coach Sven Hendrickx en zijn team klopten Frankrijk in de kleine finale met 2-0. Dankzij een sterke collectieve prestatie konden de jonge Red Hawks de bronzen medaille in de wacht slepen. 

   

  Het is de de tweede keer op een rij dat onze baseball-beloften het EK-brons veroveren. Met hun derde plaats verzekerden de baseballers zich ook van deelname aan het volgende EK. 

   

  De finale werd gewonnen door Tsjechië. Het gastland klopte Duitsland met 4-1. 

  De jonge Red Hawks