Vranckx (16) tekent bij bij KV Mechelen tot 2022: "Had dit nooit gedacht"

    Het gaat snel voor de 16-jarige Aster Vranckx. In de Supercup tegen Genk mocht hij zijn debuut maken op het hoogste niveau en ook tegen Anderlecht mocht hij een uur succesvol opdraven. Bij KV Mechelen belonen ze hem meteen met een verbeterd contract.

    "Ik had nooit gedacht dat ik dit al zou mogen meemaken op mijn 16e", zegt Vranckx met verwondering. "Ik voel het vertrouwen van de ploeg en de club. Daarom ben ik trots dat ik tot 2022 heb bijgetekend bij KV Mechelen."

     

    "Dit is een belangrijk signaal voor onze jeugdwerking", zegt Dennis Henderickx van de Mechelse jeugdacademie. "Als club geven we zoveel mogelijk kansen aan jeugdspelers die inspanningen doen om hun kansen te grijpen. Talent hebben is niet voldoende, je moet ook je kans afdwingen om elke week top te zijn en te blijven. Zoals je bij Aster kunt zien, loont dat."