• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Boeink! Liverpool-fan botst tegen paal voor foto met Mo Salah

  De jonge Livepool-fan kreeg uiteindelijk wat hij wilde, een foto met zijn held Mo Salah.

  De jonge Livepool-fan kreeg uiteindelijk wat hij wilde, een foto met zijn held Mo Salah.

  De 11 jaar oude Louis Fowler liep pardoes tegen een lantaarnpaal aan toen hij naast de auto van Mo Salah liep. De jonge fan wilde een glimp opvangen van zijn idool. De Liverpool-ster zag het ongeluk gebeuren en keerde terug om op de foto te gaan met de jongen en zijn broer. Een mooi gebaar. 

  "Zou het opnieuw doen om mijn held te ontmoeten"

  Bij het ongeluk brak de arme Louis Fowler zijn neus. Desondanks zou de jonge snaak het opnieuw doen om zijn idool te ontmoeten. "Bedankt om terug te keren en te checken of mijn jongens in orde waren", reageert de stiefvader van de jongens op Twitter. "Hij houdt zoveel van jou, de pijn was meteen weg toen je hem een knuffel gaf.  Het was een gebroken neus waard. Je bent een grote meneer en een echte gentleman."

  De tweet van de stiefvader van de jonge fan