• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Barça veegt vloer aan met Mertens en co, Griezmann scoort zijn eerste

  De Franse wereldkampioen maakte de overstap van Atletico Madrid.

  Vijfde match, eerste Barça-goal voor nieuwkomer Griezmann.

  Barcelona heeft een tweede keer in enkele dagen tijd het Napoli van Dries Mertens opzijgezet. Na de 2-1 woensdag in Miami volgde nu een 4-0-pandoering in Ann Arbor. Mertens was aanvoerder en speelde 90 minuten in een oefenmatch met eenrichtingsverkeer.  

  Antoine Griezmann opende zijn rekening bij Barcelona in zijn vijfde oefenmatch na zijn felbesproken overstap van Atletico Madrid: een binnentikker op aangeven van Jordi Alba. De andere goals die het overwicht uitdrukten, kwamen op naam van Luis Suarez (2) en Ousmane Dembélé. Alle doelpunten vielen in een dolle 20 minuten na de rust. 60.000 fans in het Michigan Stadium zagen dat Barcelona goed was.

   

  De Spaanse kampioen is op oefentrip door de VS zonder Lionel Messi, die blesseerde zich aan zijn kuit op de eerste training. Na de match keerden Suarez en co huiswaarts.

  " "

  De Fransen Dembélé en Griezmann vieren een doelpunt.

  Bekijk de 4 doelpunten:

  Tweets over de wedstrijd: