VIDEO: Scorende Fellaini boekt uitzege met Shandong Luneng

    Fellaini scoorde dit seizoen al 5 doelpunten voor zijn Chinese ploeg.

    Marouane Fellaini heeft zaterdagnamiddag op de 22e speeldag in de Chinese competitie met Shandong Luneng gewonnen bij Hebei. De 31-jarige voormalige Rode Duivel legde de 0-3 eindstand vast.

    Shandong Luneng kwam na 72 minuten op voorsprong via Duan Liuyu. Zeven minuten later maakte Roger Guedes er 0-2 van. Fellaini tekende in de 87e minuut, met zijn vijfde competitietreffer, voor de 0-3.

     

    In het klassement verstevigt Shandong Luneng (37 punten) zijn vierde plaats, weliswaar op ruime afstand van de top drie (die naar de Aziatische Champions League mag). Yannick Carrasco en Mousa Dembélé speelden vrijdag met respectievelijk Dalian Yifang (zesde) en Guangzhou R&F (elfde) gelijk.