Ga naar de inhoud

meest recent

Klopp ziet doelman Becker uitvallen: "Het is enorm balen"

 za 10 augustus 2019 11:21
In de wedstrijd tegen Norwich moest Becker in de 39e minuut het veld verlaten met een kuitblessure.

Domper op de feestvreugde bij Liverpool na een klinkende 4-1-overwinning: Alisson Becker is out met een kuitblessure. Nog voor de rust werd de 26-jarige Braziliaanse doelman vervangen. Hij haalt de Europese Supercup van woensdag tegen Chelsea alvast niet. 

Liverpool begon uitstekend aan een nieuw Premier League-seizoen met een 4-1-zege tegen promovendus Norwich City. Toch zal coach Jürgen Klopp balen: in de 39e minuut werd de Braziliaanse goalie van het veld gedragen door een kuitblessure. In zijn plaats kwam de nieuwe reservedoelman Adrian. De Spanjaard mocht meteen zijn debuut maken en zal ook woensdag in de Europese Supercup tussen de palen staan.

 

Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft reden om te vloeken. Met grote tegenzin liet hij eerder deze week Simon Mignolet, voor wie hij nog een lofzang in petto had, gaan naar Club Brugge. Meteen haalde de Champions League-winnaar een vervanger in huis. De Spanjaard Adrian kwam over van West Ham United en maakte meteen zijn debuut.

 

"Ik kan op dit moment niets zeggen over de blessure van Ali. Het is natuurlijk enorm balen. We moeten afwachten hoe ernstig het is. Hij kon niet steunen op zijn kuit, dat is geen goed teken. Hij is sowieso out voor woensdag. Adrian mag zo meteen zijn kans grijpen. Hij heeft veel vertrouwen en toonde vandaag dat hij klaar is. Dat is het belangrijkste", aldus Klopp. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.