• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Romelu Lukaku door Inter-fans als een ware held onthaald

  Lukaku gaat de fans van Inter groeten.

  Lukaku gaat de fans van Inter groeten.

  Romelu Lukaku is aangekomen in Milaan. Onze landgenoot staat er op het punt een contract te ondertekenen bij Inter, tot grote vreugde van de fans.

  Vannacht postte Federico Pastorello een foto op zijn Instagram-account waarop hij te zien is in een vliegtuig, in aanwezigheid van een lachende Romelu Lukaku.

   

  Voor de duidelijkheid tikte de manager van Lukaku er volgend tekstje bij: "Klaar om op te stijgen... Richting Milaan! @Inter: we komen eraan."

  De Instagram-post:

  Inter-supporters krijgen Lukaku te zien

  En weinig later landde het vliegtuig in Milaan. Toen Lukaku zich in de luchthaven begaf, kreeg hij in de gaten dat er zich een grote horde Inter-fans in het gebouw verzameld had.

   

  Toen Lukaku de menigte even ging groeten, werden de supporters bijna gek van vreugde. Ze juichten en scandeerden de naam van Lukaku, die de verwelkoming vriendelijk in ontvangst nam.

  De ontvangst op de luchthaven:

  65 + 10 miljoen (en nog eens 5%)

  Niets staat de transfer van Lukaku naar Inter nog in de weg, tenzij het vandaag alsnog verkeerd zou lopen tijdens de medische keuring.

   

  Manchester United zou alvast bereid zijn de Belg te verkopen voor 65 miljoen euro, met 10 miljoen euro in bonussen erbij. Als Inter Lukaku later weer zou verkopen, zou United daar nog eens 5% van opstrijken.

   

  Het moet wel snel gaan. Vanavond, om 18u, sluit de transfermarkt immers in Engeland, al is dat dan enkel aan "inkomende" zijde. In principe heeft Lukaku tijd tot 2 september 20u (= sluiting van de Italiaanse transfermarkt), maar als United nog een vervanger voor de Belg op de kop wil tikken, moet dat dus vandaag gebeuren.

  Sociale media over Lukaku: