• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Roma-speler Kolarov krult vrije trap heerlijk in de kruising

  De Romeinen vieren het doelpunt van Kolarov.

  De Romeinen vieren het doelpunt van Kolarov.

  Als Aleksandar Kolarov zich achter een vrije trap zet, is het altijd gevaarlijk. Dat heeft de Serviër van AS Roma gisteren nog maar eens getoond. In een oefenpot tegen Bilbao schilderde hij de bal enig mooi in doel. Ploegmaat Nicolo Zaniolo liet zich dan weer van een minder fraaie kant zien.

  De heerlijke goal van Kolarov:

  Zaniolo liegt over handspel, maar excuseert zich

  Roma-Bilbao eindigde op 2-2, dankzij een omstreden penalty omgezet door Pellegrini. Roma-middenvelder Zaniolo kreeg een bal tegen zijn arm in de zestien, maar de scheidsrechter gaf vreemd genoeg een penalty voor de Romeinen.

   

  Zaniolo weigerde zijn handspel toe te geven, tot grote frustratie van de Bilbao-spelers. Pellegrini maakte er vervolgens 2-2 van. Na de wedstrijd excuseerde de jonge Italiaan zich op Instagram.

   

  "Ik heb een fout begaan. In het heetst van de strijd heb ik niet goed gereageerd toen mijn tegenspelers me vroegen of ik de bal met mijn hand geraakt had. Ik heb me al geëxcuseerd bij de scheidsrechter, maar ik wil dat ook doen bij Bilbao en zijn supporters", klinkt het.

  Pellegrini maakt de 2-2 vanaf de stip: