• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ruimt Dybala plaats bij Juventus voor Romelu Lukaku?

  voorpagina La Gazzetta dello Sport

  De transfer van Romelu Lukaku is voorpaginanieuws in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.

  Over minder dan 48 uur sluit de Engelse transfermarkt en dat zou Romelu Lukaku goed kunnen uitkomen. Volgens de geruchtenmolen biedt Tottenham 70 miljoen voor Juventus-aanvaller Dybala. Met die opbrengst zou de Italiaanse topclub Lukaku in dienst kunnen nemen.

  Dat Romelu Lukaku (26) geen zin heeft in een nieuw seizoen bij Manchester United is duidelijk. De voorbije dagen onderhield de spits zijn conditie bij de jongeren van Anderlecht. Om daarna aan te meren in Turijn bij Juventus?

   

  Die geruchten doen opnieuw de ronde. Volgens Italiaanse transferspecialisten heeft Tottenham een (nieuw) bod gedaan voor Paulo Dybala. De club van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen zou 70 miljoen euro veil hebben voor de Argentijnse spits van Juventus.

   

  Als de Italiaanse club het bod aanvaardt, moet het snel op zoek naar een vervanger. En dan zou Juventus weer uitkomen bij Lukaku. De Rode Duivel staat al langer in de belangstelling in het noorden van Italië. Zowel Juventus als Inter willen Lukaku graag in hun team.

  Hereniging Praet en Tielemans?

  Dennis Praet zou wel eens de omgekeerde beweging kunnen maken: van Italië naar Engeland. De Belgische middenvelder van Sampdoria wordt in verband gelinkt aan Leicester City. Op die manier zou hij herenigd worden met Youri Tielemans, zijn maatje op het middenveld bij Anderlecht.

   

  Wordt snel vervolgd. Morgen om 18u sluit de Engelse transfermarkt.

  Dennis Praet en Youri Tielemans in 2015.