• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Inter verhoogt bod op Lukaku, Manchester United lijkt te zwichten

  Er lijkt een einde te komen aan de koude oorlog tussen Romelu Lukaku en Manchester United. De club dreigde ermee zijn speler zwaar te straffen voor het missen van enkele trainingen, maar nu lijkt de reddingsboei die Inter heeft uitgeworpen Lukaku toch op te vangen.

  Romelu Lukaku zoekt al een paar weken een uitweg uit zijn situatie bij Manchester United. Afgelopen maandag verraste hij vriend en vijand door op zijn vrije dag plots op de training van Anderlecht op te duiken, nota bene in Anderlecht-tenue.

   

  Een dag later was er van Lukaku nog altijd geen spoor in Manchester en dus dreigde de club ermee om hem een monsterboete (naar verluidt 430.000 euro) op te leggen voor het missen van enkele trainingen. Maar zover zal het wellicht toch niet komen.

   

  Inter maakt Lukaku al een hele zomer het hof en lijkt met een verhoogd bod Manchester United dan toch te kunnen overtuigen. Verschillende media in Engeland en Italië melden dat beide clubs een mondeling akkoord hebben, maar dat dat enkel nog beklonken moet worden met de handtekeningen.

   

  En zo lijken Lukaku én Inter-coach Conte uiteindelijk dan toch hun zin te krijgen. Conte stak de voorbije weken zijn voorliefde voor de Belgische aanvaller niet onder stoelen of banken. Lukaku zou de 5e Rode Duivel worden die het shirt van Inter mag dragen, na Ludo Coeck, Gaby Mudingayi, Enzo Scifo en Radja Nainggolan.

  Romelu Lukaku

  Romelu Lukaku dook maandag plots op bij Anderlecht.