• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  40.000 dolblije fans verwelkomen Dani Alves in Sao Paulo

  In Brazilië is Dani Alves voorgesteld bij Sao Paulo, de club van zijn hart. Maar liefst 40.000 enthousiaste supporters hebben de 36-jarige rechtsback onthaald. "Ik droom ervan om het WK in Qatar te spelen en heb een team nodig dat in mij gelooft", reageert de ambitieuze international. 

  "Ik ben naar Sao Paulo gekomen om resultaten te boeken, helemaal niet om mijn carrière te beëindigen want ik heb nog veel doelen", spreekt Dani Alves een uitgelaten menigte in Sao Paulo toe. 

   

  De 36-jarige Braziliaan wil minstens doorgaan tot het WK van 2022 in Qatar, dan zal de veteraan 39 jaar zijn. Op het laatste WK werd Alves getroffen door een knieblessure. In 2010 en 2014 kreeg Maicon de voorkeur op de rechtsbackpositie.