Kylian Hazard trekt het boetekleed aan: "Ik bracht mijn leven en dat van anderen in gevaar"

  Cercle-speler Kylian Hazard.

  Snelheidsduivel Kylian Hazard heeft op Instagram zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn zware voet. De 24-jarige broer van Eden en Thorgan werd vorige week betrapt met een snelheid van liefst 240 kilometer per uur.

  Kylian Hazard werd vorige woensdag van de weg geplukt met een snelheid van 240 kilometer per uur. De excuses kwamen iets minder snel dan de snelheid bij de overtreding, maar op Instagram volgde vanavond dan toch een videoboodschap.

   

  "Ik heb een fout gemaakt die bijna onherstelbaar was", opende Hazard zijn betoogje. "Ik heb mijn leven in gevaar gebracht en dat van de mensen rond mij. Ik wil me in deze video verontschuldigen."

   

  "Ik heb een centrum voor verkeersslachtoffers bezocht. Daar heb ik nagedacht en heb ik beseft dat je aandachtig en voorzichtig moet zijn op de weg. Er kan van alles gebeuren. Ik moet me voorbeeldig gedragen en dat heb ik niet gedaan."