• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De hand van Heynen, de ongelovige Deschacht en "Vince (Mannaert) is the real King"

  Enkele Club-fans bewieroken hun manager Vincent Mannaert.

  Laurent Depoitre is enthousiast onthaald door de AA Gent-fans, een ploegmaat houdt De Sart van het winnende doelpunt en Brugse supporters eren hun Vincent. Bekijk de opvallendste beelden van speeldag 2 in de Jupiler Pro League. 

  Depoitre krijgt warm onthaal in Ghelamco Arena

  Naast de 6 doelpunten tegen Eupen had het Gentse publiek 20 minuten voor tijd nog een reden om te juichen. Laurent Depoitre maakte onder luid applaus zijn rentree in de Ghelamco Arena. De kampioenenmaker van het seizoen 2014-2015 scoorde zelf niet, maar lijkt zich meteen opnieuw in de harten van de Gentse fans gespeeld te hebben.

  De Sart heeft winning goal aan de voet, maar knalt de bal op zijn ploegmaat

  In de slotfase van KV Kortrijk-Charleroi kreeg de thuisploeg nog een reuzenkans om de drie punten thuis te houden. Julien De Sart had de winning goal voor KVK aan de voet, maar mikte op ploegmaat Hines-Ike, die na een botsing met Charleroi-doelman Penneteau ter hoogte van de penaltystip was blijven liggen. 

  Deschacht bekijkt samen met steward beelden van zijn rode kaart

  Zulte Waregem kreeg een draai om de oren op Sclessin. Op de koop toe moesten de West-Vlamingen na een rode kaart voor Olivier Deschacht ook nog eens met tien spelers verder. Na een douche leek de ervaren verdediger nog altijd niet overtuigd van het oordeel van de scheidsrechter...

  Handspel van Heynen of niet?

  Na de 1-0-voorsprong van KV Mechelen mocht Genk blij zijn dat de bal niet op de stip ging. Een actie van Bryan Heynen leek verdacht veel op handspel, Van Driessche en de VAR oordeelden van niet. 

  "Our Vince is the real Prince"

  Voor de eerste thuiswedstrijd van Club Brugge tegen STVV toonden enkele thuisfans een spandoek. Een opgetogen Vincent Mannaert kon de boodschap wel smaken.