• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: MLS-speler scoort en brengt opvallende boodschap aan Trump en co

  Alejandro Bedoya

  Alejandro Bedoya, kapitein van MLS-club Philadelphia Union, heeft na zijn doelpunt een duidelijk statement gemaakt richting de Amerikaanse regering. "Congress, do something now! End gun violence!", schreeuwde de middenvelder door de microfoon. 

  Al in de 3e minuut van de wedstrijd scoorde Bedoya het openingsdoelpunt voor zijn team Philadelphia Union. Na de viering met het publiek greep de middenvelder een microfoon voor zijn boodschap aan de Amerikaanse regering: "Congress, do something now! End gun violence!"

   

  Philadelphia Union won de wedstrijd tegen het Dc United van Wayne Rooney met overtuigende 1-5-cijfers. 

  Bekijk de boodschap van Bedoya: