• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Heeft Lucien Van Impe met een dode getafeld? Luister naar aflevering 4 van El Tarangu

  Het verhaal van oud-wielrenner José Manuel "El Tarangu" Fuente blijft een groot mysterie. Lucien Van lmpe weet nog altijd niet met welke Spanjaard hij mosselen gegeten heeft. Luister nu naar aflevering 4 van de podcast.

  8 jaar geleden leerden Mirke, Nele en Siona elkaar kennen. Dat is lang voor ze van "El Tarangu" hadden gehoord, maar het is wel die queeste die hen terug in de tijd katapulteert.

   

  Wat ze toen meemaakten liet hen met dezelfde vragen achter die ze nu bij Lucien terughoren. Want wat speelde zich af achter de ogen van hun goede vriend en klasgenoot? Voor ze verder gaan met hun zoektocht moeten ze eerst hun eigen knoop ontwarren.

  Luister naar aflevering 4:

  Aflevering 1, 2, 3:

  De 6-delige podcast El Tarangu is te beluisteren via:

   

  El Tarangu is een serie van AudioCollectief SCHIK en een coproductie van de VPRO, NPO Radio 1, OpenVRT en Sporza. De serie is tot stand gekomen met steun van het NPO-fonds, deBuren en het Pascal Decroosfonds.