Ga naar de inhoud

meest recent

Vermoeide Alaphilippe: "Tijd voor vakantie na uitzonderlijk seizoen"

 zo 4 augustus 2019 16:42
Julian Alaphilippe
Julian Alaphilippe gaf er gisteren de brui aan in de Clasica San Sebastian.

Julian Alaphilippe is aan vakantie toe. De Fransman was na zijn schitterende Tour de France torenhoog favoriet in de Clasica San Sebastian gisteren, maar moest vermoeid opgeven. "Het is tijd voor wat vakantie", laat de renner van Deceuninck-Quick Step weten.

Als titelverdediger en gedoodverfd favoriet kwam Julian Alaphilippe gisteren aan de start van de Clasica San Sebastian. Maar dat draaide net iets anders uit dan verwacht. De Fransman moest opgeven, al deed de overwinning van Evenepoel de zorgen van de Fransman meer dan verdwijnen.

 

"Het is tijd voor wat vakantie nu", laat Alaphilippe weten op zijn Twitterpagina. "Bedankt iedereen voor de steun. Het was tot nogtoe een uitzonderlijk seizoen. Ik ben ook blij om de opkomst van een groot talent op het hoogste niveau te zien", geeft Alaphilippe zijn ploegmaat Evenepoel nog een zoveelste complimentje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.