Ga naar de inhoud

Nainggolan spreekt in filmpje over Cagliari: "Blij om naar huis te gaan"

 za 3 augustus 2019 10:06
Nainggolan krijgt op straat een paar vragen voorgeschoteld.
Nainggolan krijgt op straat een paar vragen voorgeschoteld.

Officieel is het nog niet, maar geen kat die nog twijfelt aan de terugkeer van Radja Nainggolan naar Cagliari. "Ik zal bewijzen dat Inter een vergissing gemaakt heeft om me te laten vertrekken", zegt de Belg.

Nainggolan heeft vrijdag afscheid genomen van zijn ploegmakkers bij Inter, waar hij maar één seizoen aan de slag was. "All the best, my friends", schreef hij in een filmpje op Instagram.

 

Nainggolan keert terug naar Cagliari, waar hij - intussen bijna 10 jaar geleden - doorbrak op het hoogste niveau en zich in de kijker speelde van AS Roma. Wat meer is: Cagliari is de bakermat van Nainggolans vrouw Claudia, die momenteel een strijd levert tegen kanker.

 

In een filmpje dat op de sociale media opgedoken is, geeft Nainggolan toe dat Cagliari zijn nieuwe werkgever wordt. 

 

"Ik ben blij om te kunnen terugkeren naar huis. Het was een beetje een gedwongen keuze, maar het is goed zo", zegt Nainggolan.

 

"Ik heb nu andere prioriteiten, dus was het een gemakkelijke beslissing. Ik wil op het veld laten zien dat Inter een vergissing gemaakt heeft om mij te laten vertrekken."

Nainggolan in filmpje op sociale media:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.