Dat ging snel: Thibaut Courtois traint weer mee bij Real Madrid

    Courtois is al opnieuw fit na een kleine enkelblessure.

    Thibaut Courtois zal toch geen streep moeten maken door het seizoensbegin met Real Madrid. De Belgische doelman viel begin deze week uit met een kleine enkelblessure, maar traint ondertussen al opnieuw mee met de groep. "Ik ben blij met de snelle revalidatie."

    Tijdens de Audi Cup moest Courtois geblesseerd toekijken hoe Keylor Navas knokte voor zijn plaats tussen de palen. De Rode Duivel sukkelde met een verstuikte linkerenkel. Volgens zijn club was er ook schade aan zijn ligamenten. Een termijn werd er niet op zijn revalidatie geplakt, maar die blijkt achteraf gezien zeer goed mee te vallen.

     

    Vandaag stond Courtois opnieuw op het veld samen met zijn ploegmaats.