Radja Nainggolan neemt afscheid van zijn ploegmaats bij Inter

  Nainggolan op Instagram.

  Het is de kroniek van een aangekondigd vertrek. Geruchten over een vertrek van Radja Nainggolan bij Inter Milaan doen al sinds het begin van de transferperiode de ronde. Verschillende media linkten de ex-Rode Duivel vandaag aan een terugkeer naar Cagliari. Zelf heeft hij in elk geval al afscheid genomen van zijn ploegmaats.

  "All the best my friends", schreef Nainggolan bij een korte video van een etentje met zijn Inter-ploegmaats. Zo bevestigt hij dus dat hij zal vertrekken bij zijn huidige werkgever. Nainggolan maakte pas vorige zomer de overstap van AS Roma naar Inter. Hij speelde er mee in 36 wedstrijden in alle competities en scoorde 7 keer.

   

  Verschillende media in binnen- en buitenland linken de 31-jarige middenvelder aan een terugkeer naar Cagliari. Dat is de club waar hij enkele jaren geleden kon doorbreken en het is ook de geboortestad van zijn vrouw. Claudia Nainggolan vecht op dit moment tegen kanker.

   

  In zijn volgende bericht schreef Nainggolan "Happiness is coming back. To be continued..."