• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Deal done? Snelle Romelu Lukaku naar LA Lakers voor fast breaks

  De transfer van Romelu Lukaku hangt al een tijdje in de lucht. Dat is ook de LA Lakers niet ontgaan. De NBA-club pikte gevat in op een foto van Lukaku in het shirt van de ploeg. "Deal done?", vroegen ze zich af. Lukaku had er alleszins wel oren naar.

  Dat Lukaku geen toekomst meer heeft bij Manchester United mag duidelijk zijn. Hij speelde nog geen minuut in de voorbereiding en trok vandaag ook niet met zijn ploegmaats naar Cardiff voor een oefenmatch tegen AC Milan.

   

  Zijn bestemming lijkt Juventus of Inter Milaan te worden, of zijn er nog kapers op de kust? Ja. De LA Lakers hebben ook interesse in Lukaku. Dat lieten ze toch weten op Twitter. "Transfer afgerond?", reageerden ze op een foto van de spits met hun shirt aan.

   

  Voor basketbalfan Lukaku lijkt het prima. "Ik ben beschikbaar om de passes van LeBron James te vangen tijdens de fast break. Hier denken ze toch dat ik traag ben", gaf hij ook nog een sneer naar zijn criticasters. Daarna zette hij zijn bewering nog wat kracht bij door de statistieken van een snelheidstest bij Manchester United te delen. De test werd afgenomen op 10 juli en alleen Diego Dalot bleek sneller dan de Rode Duivel.

  Er werd een beetje gegrapt op Twitter