Mbappé: "Ik wil dat Neymar bij PSG blijft, dat wil hij zelf ook"

  Mbappé & Neymar

  Mbappé: "Ik wil dat Neymar bij PSG blijft."

  Waar de toekomst van de Braziliaanse sterspeler Neymar ligt, is nog onduidelijk. Geruchten deden de ronde dat Neymar opnieuw naar zijn voormalige club Barcelona zou trekken, maar PSG-ploegmaat Mbappé ziet het anders: "Hij wil hier bij ons blijven."

  Tijdens een persconferentie kreeg Kylian Mbappé de onvermijdelijke vraag: hoe zit het nu met de situatie rond Neymar? "Die vraag had ik al verwacht. De situatie is diegene die iedereen kent momenteel", vertelt Mbappé. 

   

  "Neymar is teruggekeerd naar de trainingen en herstelt van zijn blessure. Hij toont zijn kwaliteiten en we weten allemaal wat de impact zal zijn als hij zou vertrekken. Maar ik wil niet dat hij vertrekt, ik wil dat hij blijft. En hij wil zelf ook bij ons blijven."

   

  "Ik heb al met hem gesproken en hij weet hoe ik over hem en over de situatie denk. Alles gaat goed tussen ons, onze relatie is gebouwd op eerlijkheid en respect."

  Bekijk de persconferentie van Mbappé