Loes Sels betaalt geld om te kunnen vertrekken bij Pauwels Sauzen-Bingoal

  Loes Sels zal een andere trui aantrekken.

  Veldrijdster Loes Sels verlaat haar team Pauwels Sauzen-Bingoal. Ze heeft zelf de verbrekingsvergoeding betaald waardoor haar lopende contract werd stopgezet. In januari had de 34-jarige renster haar contract bij het team van Jurgen Mettepenningen nochtans verlengd.

  In 2018 ruilde Loes Sels Crelan-Charles voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Haar huidige contract liep nog tot februari 2021, maar daar heeft ze nu zelf anders over beslist.  "Loes Sels maakt niet langer deel uit van Pauwels Sauzen-Bingoal", klinkt het bij de ploeg.

   

  "Sels heeft, na overleg met teammanager Jurgen Mettepenningen, een correcte verbrekingsvergoeding betaald. Daardoor werd haar lopende contract per direct door beide partijen stopgezet."

   

  Sels won in het afgelopen veldritseizoen de Kasteelcross in Zonnebeke, en de veldritten in Ardooie, Contern en Gullegem. Sels kroonde zich in 2007 en 2008 tot Belgisch kampioene. Wat ze nu gaat doen, is niet duidelijk.