Red Flame Van Kerkhoven versiert transfer van Anderlecht naar Inter

    Ella Van Kerkhoven (links) is een van de vijf aanwinsten van Inter.

    Red Flame Ella Van Kerkhoven schrijft in Italië een volgend hoofdstuk aan haar carrière. De 25-jarige aanvalster verlaat Anderlecht en krijgt een kans in de voorhoede van Inter.

    Van Kerkhoven speelde zich in de kijker in de Belgische Super League. De aanvalster werd de voorbije twee seizoenen telkens kampioen met Anderlecht en werd vorig jaar verkozen tot Speelster van het Jaar. Ze speelde ook al tien wedstrijden voor de Red Flames, waarin ze vijf keer scoorde.

     

    Het wordt voor het vrouwenteam van Inter nog maar het tweede seizoen van zijn bestaan. Vorig seizoen werden de Milanezen in hun eerste seizoen meteen kampioen in tweede klasse, waardoor ze komend seizoen voor het eerst op het hoogste niveau uitkomen.