• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ook Pozuelo en Ibrahimovic zijn speelbal van Atletico Madrid

  Alejandro Pozuelo en Hector Herrera

  Alejandro Pozuelo gaat in duel met Atletico-aanwinst Hector Herrera.

  Na de klinkende oefenzege tegen stadsrivaal Real (7-3) heeft Atletico Madrid ook een selectie van de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS verslagen. Het team van Rooney, Pozuelo en Ibrahimovic ging vannacht met 3-0 voor de bijl in Orlando.

  Atletico-coach Simeone wil voortaan ook aanvallender voor de dag komen en daar maakte de MLS-selectie kennis mee. Llorente (43'), topaankoop Joao Felix (85') en Diego Costa (93') tekenden voor de treffers in het Exploria Stadium waar 25.527 voetbalfans waren opgedaagd.

   

  In het MLS-team stonden klinkende namen als Alejandro Pozuelo (ex-Genk), Zlatan Ibrahimovic en Wayne Rooney in de basis. Het gelegenheidselftal bleek niet opgewassen tegen de geoliede machine van Atletico die enkele dagen geleden stadsgenoot Real Madrid (met Eden Hazard en Thibaut Courtois) vernederde met 7-3.

   

  Voormalige Rode Duivels Laurent Ciman (Toronto) en Roland Lamah (Cincinnati) maakten geen deel uit van de Amerikaanse selectie.

  VIDEO: Enkele beelden van de wedstrijd