240 km/u: Kylian Hazard moet rijbewijs 15 dagen inleveren

    Kylian Hazard mag eventjes niet zelf plaatsnemen achter het stuur.

    Kylian Hazard (24) heeft niet alleen snelle beentjes op het veld, de voetballer van Cercle Brugge heeft ook een bijzonder zware voet. De broer van Eden en Thorgan werd gisteren betrapt met een snelheid van meer dan 240 kilometer per uur. Hij is zijn rijbewijs kwijt.

    Op het terrein laat Kylian Hazard geregeld zijn versnelling bewonderen, maar de snelheidsduivel doet dat blijkbaar ook op de weg. De 24-jarige broer van Eden en Thorgan Hazard werd gisteren in Roeselare betrapt op te snel rijden.

     

    Hij reed met een snelheid van meer dan 240 kilometer per uur op de E403 in de richting van Doornik. Hij is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt, zo meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk.