Ploegmaat Boyata verliest trouwring tijdens training op oefenstage

    Iedereen werd ingezet om de ring terug te vinden, zonder resultaat.

    Mathew Leckie zal het trainingskamp met zijn team Hertha Berlijn in mineur verlaten. De Australische vleugelaanvaller speelde zijn trouwring kwijt tijdens een training. Met man en macht werd er naar het kleinood gezocht, zonder resultaat.

    Tot twee keer toe ging de hele kern op zoek naar de ring, maar telkens kwamen ze van een kale reis terug. "Het is opmerkelijk dat we met 25 mensen twee velden hebben afgezocht in de hoop de ring van Mathew te vinden", reageerde de nieuwe coach van Hertha, Ante Covic, die het vooral "jammer vond" voor zijn flankaanvaller.

     

    Leckie speelt al sinds de zomer van 2017 voor Hertha Berlijn. Dit seizoen heeft hij er Rode Duivel Dedryck Boyata bijgekregen als ploegmaat. Hertha Berlijn bereidde het nieuwe Bundesligaseizoen voor in Oostenrijk. Het team en de staf keert morgen terug naar huis.