Ga naar de inhoud

VIDEO: Doelman Alisson gaat gruwelijk in de fout, maar Liverpool wint

 wo 31 juli 2019 21:20
Memphis vloert Alisson vanaf de stip.

Liverpool heeft zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een opsteker. Lyon werd met 3-1 geklopt, al kwam het openingsdoelpunt er na een flater van doelman Alisson Becker. Liverpool knokt zondag tegen Manchester City om de Community Shield.

De voorbereiding van Liverpool op het nieuwe seizoen liep de voorbije weken niet echt van een leien dakje. De winnaar van de Champions League verloor 3 van zijn laatste 4 oefenpotten en ging tegen Lyon dus op zoek naar een beetje vertrouwen.

 

Dat liep al na enkele minuten grondig fout, want doelman Alisson Becker liet in Genève een ongevaarlijke voorzet pardoes door zijn handen glippen. De Braziliaan probeerde zijn foutje uit te wissen, maar de bal ging onherroepelijk op de stip. Memphis trapte Lyon al na 4 minuten op 0-1.

 

Daarna stelde Liverpool wel orde op zaken met een overtuigende prestatie. Onder meer Firmino deed zijn duit in het zakje in de 3-1-zege.

 

Bij Liverpool vielen Simon Mignolet en Divock Origi na een uurtje in, bij Lyon werd Jason Denayer aan de rust gewisseld. Zondag volgt voor Liverpool de eerste echte test tegen Manchester City. 

Het grabbelwerk van Alisson:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 3-1 van Wilson was een pareltje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.