• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Roeselare kiest voor Arnar Gretarsson als nieuwe hoofdtrainer

  Arnar Gretarsson, hier in zijn periode als sportief directeur bij Club Brugge (2012-2014).

  Tweedeklasser Roeselare heeft een nieuwe trainer: Arnar Gretarsson krijgt de West-Vlaamse club onder zijn hoede. De ex-speler van onder meer Lokeren keert dus terug naar België. "Ik sta te popelen om er aan te beginnen", zegt de IJslander. 

  Arnar Gretarsson (47) doet natuurlijk een belletje rinkelen bij de Belgische voetballiefhebbers. Hij voetbalde tussen 2000 en 2006 bij Lokeren en was later ook nog een tijdje technisch directeur bij Club Brugge.

   

  Gretarsson keert nu uit IJsland terug naar België, waar hij hoofdtrainer wordt van Roeselare. "Ik kijk echt uit naar de uitdaging die hier ligt. Ik sta te popelen om er aan te beginnen", zegt Gretarsson.

   

  De IJslander tekende voor een jaar en laat de voorbereiding op de eerste competitiematch van zondag tegen Union nog aan David Colpaert. Vanaf maandag neemt hij het team onder zijn vleugels. "Ik wil iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft en me de kans geeft om me hier te bewijzen als hoofdtrainer."